Organisatie ontwikkeling
Team ontwikkeling
Leiderschap
Persoonlijkeontwikkeling
© 2012 Suzanne van Oosten  -  webdesign Ester Poeder

Over Suzanne van OostenProfiel

Het is mijn streven om organisaties bewuster te laten presteren door de drijfveren van de individuen te activeren en te verbinden aan de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie. Ik realiseer de doelstellingen van mijn opdrachtgevers op het gebied van rendement en performance door het vergroten van het menselijk potentieel op het gebied van bewustzijn, vertrouwen, talenten, samenwerking en kennis.  


Achtergrond

Ruim 16 jaar ben ik een actieve speler in diverse samenwerkings- en ontwikkelvraagstukken binnen organisaties in diverse branches, altijd gekoppeld aan bedrijfsdoelstellingen. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog en arbeids- en organisatiedeskundige heb ik een brede blik ontwikkeld op mens en organisatie. In de afgelopen jaren staan in trajecten het stimuleren van energie, verbinden en verandering van gedrag voorop. Mijn ervaringsgebieden zijn de kwaliteit van de arbeid, stimuleren van inspiratie en mobiliseren van energiebronnen, teamontwikkeling, coaching en ontwikkeling van leiderschap.


Indien u meer informatie wilt over de achtergrond van Suzanne van Oosten, klik dan op Curriculum Vitae of kijk op linkedin.


Motto  

“Verbind de drijfveren van de mens en de doelstellingen van organisatie, dan komen de resultaten vanzelf.”Ik werk vanuit de overtuiging dat bedrijfsresultaten voor een belangrijk deel afhankelijk zijn van de mate waarin mensen hun energie kunnen steken in dingen die werkelijk belangrijk voor hen zijn.